Gå til indhold
Tilbage

Caféen på Danmarks Jernbanemuseum

Caféen er åben i weekender og på helligdage

Sted

Balkonen

Periode

Caféen er åben i weekender og på helligdage

Målgruppe

For alle

Velkommen til vores café, som er placeret på museets balkon og bestyres af The Food Stall. Cafeen er åben alle weekender og helligdage til og med den 26. december 2025 fra kl. 10-15 og står klar med lette snack og sandwich.

I er også velkomne til at medbringe mad og drikke.

Åbningstider i ferier

  • Vinterferie 8.-16. februar kl. 10-15
  • Påskeferie 12.-21. april kl. 10-15
  • Kristi Himmelfart 29. maj - 1. juni kl. 10-15
  • Pinse 7.-9. juni kl. 10-15
  • Sommerferie 30. juni - 10. august kl. 10-15.30
  • Efterårsferie 11.-19. oktober kl. 10-15
  • Juleferie 26. december kl. 10-15

Medbragt mad 

Vi vil gerne sikre, at I får en god oplevelse på museet, uanset om I ønsker at nyde mad fra vores café eller medbringe jeres egne madpakker. Der er flere hyggelige steder på museet, hvor I kan nyde jeres medbragte mad. Vær dog opmærksom på, at der i perioder kan være begrænset med ledige pladser.

Kolde og varme drikke kan altid købes i museets billetsalg.

Køb af mad udenfor cafeens åbningstid

Når caféen er lukket, kan I stadig købe lækre retter fra The Food Stalls afdeling i Odense Banegård Center, som ligger lige ved siden af museet, og tage dem med ind. Husk, at I kan forlade museet og komme igen samme dag ved fremvisning af en gyldig billet.

The Food Stall

The Food Stall stræber efter at give jer en unik og mindeværdig oplevelse med økologiske kvalitetsfødevarer. Vi ved, at økologi, miljøhensyn og rene, gode råvarer er vigtige for jer som gæster. Derfor samarbejder vi med lokale producenter, der deler vores værdier. Vi gør en ekstra indsats for at mindske madspild ved at sælge overskydende mad gennem Too Good To Go. Mad, der ikke bliver solgt, afhentes dagligt af Kirkens Korshær, så intet går til spilde.